таг: шерп

Американци не можат да престанат да се воодушевуваат од Шерп
Шерп сред американско блато

Шерп е една руска чудесија од возило која генерално може секаде да пројде и е жив мерак и крајно забавно ако сакаш да возиш офроуд. Американец купува Шерп и решава да го проба сред некаков натпревар на „монстер-тракс“ во минување низ вештачки создадено блато. Ќе го забележите кое од возилата е Шерп. Повеќе

Пинцгауер на стероиди

Доаѓа од Русија, се вика Шерп и може да стигне кај сакаш, дури и ако тоа кај сакаш е сред езеро. Повеќе