таг: шамари

Русите продолжуваат со шамарање, само ова е многу, многу подобро

Што да ви кажеме, уште едно првенство во Русија за билдери и слично, и уште еден натпревар во шамарање, чисто за на публиката да и биде поинтересно. Само овој пат го нема она забраденото брдо од човек Камотски, всушност нема ниту едно машко. Натпреварот во шамарање е меѓу жени, а неможеш да оставиш жени на бина да си лепат шамари по лице. Ама Русинот и за тоа има решение. Повеќе

Руски челичен образ 2019

Луѓево се дојдени на натпревар во мавање шамари, Василиј Камотскиј (ќе познаете кој е) е дојден на натпревар од отшрафување глави. Првенството е дел од „Siberian Power Show 2019,“ а пријавените се натпреваруваат за награда од околу 450-60 долари. Повеќе