таг: руски тајкуни

Зошто Русија веќе не се плаши од Западот?

На Запад не му се верува. Русија штотуку ја нападна Украина а тие само запрепастено трепкаат со очите. Еден Републиканец поразително изјави: "Путин игра шах, ние играме џамлии". Еве зошто на Путин му се јасни некои работи. Повеќе