таг: родови идентитети

Сексуалните манијаци си најдоа шведска маса

Толеранцијата и почитувањето му се очајно потребни квалитети на ова човештво. На таа линија, половата идентификација се чини како дел од човековите слободи за кои без двоумење би навивале. Додека не се судрите со заебан случај: осуден неколкукратен силувач почнува да се изјаснува како женско, само за да се домогне до женскиот дел од затворот. Ај сега? Повеќе