таг: робин хасе

Тресни пак за Надал па ќе завршиш ко француската министерка

Францускиот суд ја прогласи поранешната министерка за спорт на оваа земја за виновна во случајот со Надал којшто ја тужеше поради изјава во 2016-та дека Шпанецот бил фатен на тест и поради тоа го немаше едно време на терените а не поради повреда. Повеќе

Мој, мој, преку мој на тениски меч

Холандскиот тенисер Робин Хасе загуби поен на АТП Челенџерот во Простејов (Чешка), само затоа што револтиран од неоснованото урликање на противникот Гонзало Лама од Чиле реши и тој да врати со иста мера. Со сигурност најбизрано загубен поен на тениски меч. Повеќе