таг: рејв

Рејв

Дечкиве зборат, ние гледаме. Тема: српска рејв супкултура. Ликови: тројца. Повеќе

А ова сте вие на рејв

Правилото е: без разлика колку и да мислиш дека е "јако" како играш гледај тоа да не го правиш пред камера, затоа што никој не е фраер 15 години подоцна. Повеќе