таг: распределба

Исповед на еден уплашен богаташ

Не се плашиме од Ал Каеда или од Исламската држава. Се плашиме дека нееднаквоста во приходите нема да заврши на арно, пишува во Њујорк Тајмс еден американски милионер. Повеќе