таг: раи спорт

Rai ќе ја пренесува Јуве - Торино без коментатори поради штрајк
Замешан и Берлускони

Н 3. јануари во Купот ќе се игра големото торинско дерби. Ќе го пренесува култниот канал Rai Sport а во преносот нема да има коментатори, јавувања од терен и дебата во студио. Повеќе