таг: прскалка

Не за џабе е забрането влегување на терен

Некој го смислил, го уредил тоа правило да не можеш да влегуваш на терен кога ќе ти текне. Ама има и такви кои не го запазуваат редот па се случува тоа што се случува. Повеќе