таг: prp терапија

Како нестандардно решение му ја спасило кариерата на Надал

Пробувал разни светски признати методи со цел да ги намали болките во коленото за да на крај лекот го најде во една терапија која многу стручњаци ја сметаат за плацебо ефект. Повеќе