таг: прекумерно работно време

Канцелариски дронови против преработени Јапонци

Затоа што не се разбираат од збор дека не треба да работат прекувремено, јапонска компанија одлучи да почне да користи дронови за да ги брка своите вработени од канцеларија по завршување на работното време. Повеќе

8 часа работа и марш дома

Работењето повеќе од 8 часа на ден може да ве убие, или во најдобар случај да ви направи некаква штета на здравјето. Повеќе