таг: посесивност

Ај да вегане мори Васе

Хероиноманите знаат дека една од најголемите пречки за нивно излегување од кругот на дрогата е старото друшто кое знае да реагира жестоко посесивно кон секој нивен кој мисли да им избега и да ги напушти. Од ваков секташки менталитет не се поштедени ни веганите. Повеќе