таг: политички симпатии

Русите ги сакаат Бугарите

"Џабе см'кнавме гаќа заради православните браќа," разочарано резимираат e - новине по последното истражување на политичките симпатии на Русите во кои меѓу пријателите на Русија ги нема Србите; нас па ич. Повеќе