таг: петра мартич

Дали се тенисерите премногу платени?

Најчесто прашање кое се поставува во тениските кругови се спорните предадени мечеви уште во првото коло каде играчите доаѓаат неспремни и повредени, но се појавуваат само за да земат дел од хонорарот. АТП ги смени правилата и годинава воведе експеримент. Повеќе