таг: пауло лопез

Најтрофејниот трет резервен голман на светот е од Бенфика

Освоил 12 големи трофеи со само 11 натпревари за 13 сезони во составот на Бенфика и важи за најтрофејниот трет резервен голман на светот. Повеќе