таг: патен налог

Патен налог: До Месечината и назад

Ако мислите дека само овдешната бирократија инсистира на хартии за сè и сешто, пазете го ова: Баз Олдрин за патувањето на Месечината морал да има патен налог. Абе, си знае државата... Повеќе