таг: пајдушко оро

Пајдушко оро во НБА во чест на охриѓанецот Џеди

Публиката на натпревар меѓу Вашнгтон и Кливленд се запозна со дел од македонската традиција која беше претставена во најсилната и најпопуларната кошаркарска лига во светот. Повеќе