таг: оскари 2018

Човек со многу конкретен фетиш прави рецензија на добитникот на Оскар за најдобар филм
„Why Not Me?“ песната за Оскарите што не стигна до Оскарите
13 од 13 Оскари, малку ли се?
Оскар за најмногу погодени Оскари

Со сериозна доза нескромност и чаталење во саботата објавивме текст со наслов „Победниците на Оскарите 2018, еден ден пред Оскарите 2018“, во кој авансно ги објавивме добитниците на Оскар во 13 категории на ден пред наградите (иако списокот неколку дена седи во пораки), и тоа со очекување дека 2 ќе згреши па и со 11 дека ќе сме задоволни. Некои не сфатија сериозно, ама некои не го знаат човекот колку е напред со материјалот. Повеќе

Победниците на Оскарите 2018, еден ден пред Оскарите 2018

Традиционално, по веројатно 3 пат, ги имаме предвидувањата за добитниците на Оскари во 13 категории на еден ден пред прогласувањето. Традиционално, на мајсторот му даваме две од карти да утне, па и со 11 погодени го сметаме за успех. Повеќе

Оскаровско издание на Искрени трејлери

Од старт може да прешкртаме дека годинава ќе имаме барем приближно спектакуларни Оскари како минатата година, па во живо да гледаме човечка драма како некој прогласува погрешен победник за најдобар филм на годината. Во главната категорија повторно ќе треба да се избере еден од 9-те филмови, ако не сте ги гледале видеово сите ќе ви ги објасни на кратко. Повеќе

Зошто секој од номинираните за најдобар филм заслужува Оскар
Искрени Оскари сезона 2018

Тоа што продуцентите не можат баш целосно да си го направат меракот и по свој ќеиф да ги спакуваат филмовите, не значи дека и интернетот ќе преќути. Искрена верзија на постерите на генерација 2018 номинирани за Оскар. Повеќе