таг: опсесивно - компулсивно пореметување

Фотошоп за вас прекрасни опсесивно компулсивни луѓе
Меѓу перфекција на работа и ОЦД
Билобил, да не заборави на маментин

Маментин се вика лекот од кој западната цивилизација може да очекува спас, не заради неговите одамна познати ефекти во третирање аутизам туку заради ноовоткриената функција во ублажување на најтешките симптоми на една друга разорна болест - шопингот. Повеќе