таг: онлајн живот

Фејсбук веќе не е социјална мрежа

Фејсбук го има изгубено чувството на интимност кое своевремено им го нудеше на луѓето и заради кое толку многу луѓе се навлекоа на него. Денес Фејсбук е нешто поинакво ама и нешто многу поголемо и поопасно. Повеќе

"Другата страна" не е глупа

Чувството дека само ние и нашите пријатели сме останале нормални е една ехо - комора во која одекнуваат и се засилуваат само сопствените мислења и одеднаш почнуваме да веруваме дека ја познаваме Македонија. Повеќе