таг: обливион

Многу светско ама малку и наше

Софтверот кој ќе му помогне на Гугл брзо да ја спроведува својата обврска за бришење на лица од интернет доби заслужен глобален публицитет. Овде тенко, иако на него работеше и наш дечко. Повеќе