таг: мирослав илиќ

Дуетот на Мирослав Илиќ и Христо Стоичков во ’96-та

Малку е познато дека „славејот од Мрчаевци“ му е кум на легендарниот Ицо Стоичков. Мирослав Илиќ многу пати настапувал на повик на Бугаринот а во 1996-та година снимил песна во чијшто спот со дрес на Парма се појавува токму фудбалската ѕвезда. Повеќе