таг: мило рау

Tеатарска претстава за вистинско убиство во која глумат блиски на убиениот

На 22 април 2012, Исане Џарфи напуштил геј бар во Лиеж, Белгија, и почнал да муабети со неколку мажи во паркиран голф. Откако сите заминале со колата, 32-годишниот Мароканец бил мачен и убиен. Сега една претстава се обидува да го реконструира настанот, ама како што тоа се прави во филмски документарци. Повеќе