таг: михајло топиќ

Малиот Михајло кој Новак го спрема да биде шампион

Реномираниот Sports Illustrated раскажува за осумгодишниот Михајло Топиќ - малиот другар и ученик на Новак Ѓоковиќ. Повеќе