таг: марвел студио

Водич низ досегашните фази на Марвел
Од снимањето на апсолвентската фотка на филмскиот универзум на Марвел

По повод 10 години од првиот Марвел филм (по ново броење), на едно место беа собрани сите можни глумци кои играле Марвел лик за да направат една заедничка мега-фотка. Целиот сетап изгледаше како да си сред забавен парк полн со Марвел оригинали. Повеќе

10 години Марвел студио
Семејна фотка