таг: Лоренцо Ебесилио

Фудбалер на Црвена Ѕвезда во ист ден добил две деца од две различни жени

Не дека вчера беше Валентајн па сега копаме љубовни приказни, туку случајно налетавме на една шпанска серија. Односно тука нема ништо шпанско, во игра се Холанѓанец кој игра во Србија и две Русинки. Мајкиве сè раскажаа на тв, а татково се прави на Тошо. Повеќе