таг: комшилук

Решен спорот меѓу комшијата на стадионот на Челси и Абрамович

По неколку перипетии, фудбалскиот клуб Челси конечно ќе може да почне со изградбата на новиот стадион кој ќе изнесува 1 милијарда фунти. Што бил проблемот со комшијата кој живее до стадионот? Повеќе

Швицарска, скоро па нормална

Швајцарија не ѝ дала државјанство на една жена само затоа што многу го тупи за правата на кравите. Еден Косовар по тренерки ептен ќе разбере како ѝ е. Повеќе