таг: Кинодонтас

Во Грција децата живеат со родителите до 30-тата, а после се селат на горниот кат
Јоргос Лантимос, режисер

Историски се познати случаи кога економската криза во некое општество поттикнува културен подем. Нешто слично последниве години се случува со грчкиот филм. Повеќе