таг: јаник боласие

Да се потсетиме на најочајниот фудбалер за Валентајн

Јаник Боласие од Евертон не пиша ништо дали синоќа го славел денот на вљубените, ама кога пиша пред седум години беше малер на колото. А се имаше потрудено човекот. Повеќе