таг: инстаграмџија на денот

Цело интернет богатство скриено на Инстаграм

Се вика Фејсбук маици (@facebookshirts) и се однесува на најразлични маици кои се појавуваат како реклами на Фејсбук (што стигаат до тебе затоа што ФБ знае се за тебе) и по некој редок случај на ваква маица начекана во дивината, во вистински живот. И се чиста уметност. Повеќе

Хенри До (@henry_do)
Инстаграмџија на денот

Пол Фларт не е ниту фотограф, ниту дизајнер, ниту инфлуенсер, „паблик фигур“, експерт за здрава-органска-нонГМО-веган-raw храна или травел блогер. Фларт работи обезбедување, она лежерното, не вратарско. Барем работеше додека неговиот Инстаграм профил не се популаризираше, а тој заврши избркан од работа. Повеќе

Билдерите на Гана
Инстаграмџии на денот

Дечкиве (@kulbila_fitness) не се некои посебно добри фотографи, туку имаат плац со тегови и вежбаат, и толку (ок, сигурно и кркаат нешто по пат). Целиот профил и нивните резултати се едно масовно резилење на секој еден билдер што се пали на опрема, услови и можности за вежбање. Просто е, мускули не растат од држење Техноџим (и слично не толку познати а извикани брендови), растат од вежбање. Па кој сака, шипка во рака, белки и ориз во кујна, и вежбај. За сега имаат 157.000 следбеници на Инстаграм. Повеќе