таг: икс-мен

Аудицијата на Дафне Кин за Логан
Еволуцијата на Вулверин
Блупери од Икс-мен Апокалипса
Временска линија на сите ликови што се појавиле во Икс-Мен
Крајот на Вулверин

Насловот на новата стрип-серија е "Смртта на Вулверин," ќе има четири делови, и во неа ќе се раскажуваат последните денови на еден од главните супер-херои на Марвел. Ама овој пат навистина последни. Повеќе

Сите Икс-мен филмови во 3 минути
Вулверин, најбескорисниот член на Икс-Мен
Питер Динклиџ во Икс-Мен