таг: хорхе масвидал

Конор конечно се враќа, одреден датумот кога ќе се бори

После бурата со Хабиб и неговите Дагестанци, лудиот Ирец сега има друг противник, кој го планира како отскочна даска за Хорхе Масвидал кој бара „да не го пуштаат тоа момче со него затворен во ринг, дека ќе го повреди“. Повеќе