таг: хиперактивност

Неподносливата леснотија на дијагностицирањето
Ве молиме за внимание

Ако ги гледате бројките на денешни деца дијагностицирани со ADHD ќе добиете впечаток дека во новите генерации итра вистинска епидемија на хиперактивност и пореметување на вниманието. Еден педијатар тврди дека целата работа ја гледаме погрешно.  Повеќе