таг: Химлер

Кој не верува, да му умре мајка

Лошата вест веќе ја знаете. Светов ќе пропадне на 21 декември оваа година. Добрата ја погодувате: нема да мора да купуваме подароци за Нова Година. Што е ново? Го имаме кривецот – еден Германец, фатен во тоа рацете. Повеќе