таг: херман делфино

Судијата кој се послужи со видео е казнет од ФИФА

Аргентинскиот судија Херман Делфино ќе биде запаметен во историјата како првиот арбитар којшто сменил одлука откако ја видел телевизиската снимка од спорниот момент. Повеќе