таг: гранд тур

Кларксон, Меј, Хамонд, нешто како фајронт

Легендите на Топ гиар (кои подоцна станаа богаташите од Гранд тур) објавија крај на својата кариера на снимање „студиски автомобилски програми“. Повеќе

Гранд тур, трета сезона, прв трејлер
Аудицијата на Марк Вебер за возач на Гранд тур
Втората сезона на Гранд тур го доби првиот трејлер

Почеток на втората сезона: 8-ми декември 2017. Повеќе

Доаѓа Гранд тур

Временската рамка во која е закажан почетокот на втората сезона од Гранд тур е "последните месеци на годинава". Требаше октомври, па излезе дека е веројатно ноември, а притоа никој не дематираше дека сепак би можело да се случи во октомври. За постепено загревање на работата, тројцата отидоа на фотосесија во Џикју, а таму зборуваат и за Гранд тур, за Бибиси, и колку многу сакаат кога некој ги прекинува сред јадење во ресторан за да направи селфи со нив. Повеќе

Гранд тур, на пауза
Гранд тур, веројатно најпиратираното ТВ шоу во историјата

Шоуто кое започна со најскапата воведна сцена во историјата на телевизијата, 3,2 милиони долари, и ја имаше најгледаната премиера на Амазон Прајм, сега собори и еден од најважните интернет рекорди - најмногу нелегално гледано шоу на сите времиња, титула за која требаше да ги порази Игра на тронови и Вестворлд. Повеќе

Почна Гранд Тур

Првите, скоро, 5 минути од новото шоу на Меј, Кларксон и Хамонд. Повеќе

Меј, Хамонд и Кларксон зборуваат за Гранд Тур и Топ Гиар