таг: гордон рамзи

10 милиони благодарам од Гордон Рамзи

Човекот пред некое време од Јутјуб доби плакета за 10-милионитиот претплатник на неговиот Јутјуб канал. Сите ние за благодарам добивме рецепт за спектакуларен бургер од Рамзи. Повеќе

Готвачка поддршка

По принципот на техничка, само за готвачи. Ми загоре, го пресолив, ми остана, и слични разнебитувања на твојата верба дека те бива за готвење, одговарани и решавани лично од Гордон Ремзи. Повеќе

Аматер готвач против Гордон Рамзи
Кога Бордејн го сретна Рамзи

Бордејн се уште млад, се уште фенси и се уште воспитан водител на Фуд нетворк, Гордон Рамзи поеднакво гневен шеф како и денес, ама ни од далеку така познат. Повеќе