таг: глумење

Симулација на мајтап

Петар Шкулетиќ од Локомотив Москва се обиде да види каква ќе биде реакцијата на Еквадорецот Нобоа ако одглуми дека го удрил со неговото раме. Повеќе

Зошто Де Ниро се брука со оние глупи филмови?

На планетава во моментов веројатно нема актер со толку легендарно портфолио. Ловец  на елени, Таксист, Кум, Разјарениот бик... Па сепак, Роберт Де Ниро со години и упорно го сере тоа свое наследство, глумејќи инфантилни ролји во куп боза филмови. Не можеше ли овој наш јунак да реши да старее како Џин Хекман или Шон Конери? Повеќе