таг: гирици

И да не сте голема риба, јадете мали риби

Откако главно ги потепавме големите риби, останаа оние помалите. Парадоксално, за да ги спасиме малите рипчиња, треба почесто да ги јадеме. Рене Реџепи се согласува. Повеќе