таг: генератор

Онлајн играчка како од времето кога интернетот беше нов

Генератор на ASCII текст, ти му внесуваш регулар латиница, тој ти враќа во некој од над 140-те стилови што си ги избрал. После само копи-пејст во што и да ти е мерак. Повеќе

Извршни наредби за вас прекрасни луѓе

Откако Трамп седна во Белата куќа, главна играчка му станаа извршните наредби, форма со која тој може да нареди што било, без за тоа да треба да се објаснува со кого било. Со ваква погодност на располагање, можностите се бескрајни. Да не се чувствувате запоставени, Трамп ќе ја потпише која било наредба што ќе ви текне. Повеќе