таг: г-шот

Кога ќе си го ожениш производот

Таа отишла на пластичен хирург за да побара една естетска корекција. Овој и предложил комплетен пакет. Ѝ направил ремонт, ја моделирал каква што сака да биде и на крај ја земал за жена. Греота да се фрли. Повеќе