таг: финти

Ај оди лечи се

Еден, двајца, па тројца со се голманот и тоа со лудачки финти. Таму е крајот на салата, инаку да имаше место и голот ќе го издриблаше и ќе тераше уште. Повеќе

Нека се воведе и како дисциплина на Олимпијада

На толку нови финти кои излегоа со топка по улици, редно време е Меѓународниот Олимписки комитет да седне и да размисли за нешто вакво. Ќе има мастраф, пази ова. Повеќе

Финти за низ живот 2

Може нема да ви требаат сите, ама тие што ќе ги одберете навистина ќе ви се најдат. Тоа со каблите во кутија и додатокот за правосмукалка за чистење тастатура, чиста брилијантност. Повеќе