таг: филип малрајн

Поранешен фудбалер на Манчестер Јунатед стана свештеник

Сме слушнале за фудбалери кои по крајот на кариерата станале бизнисмени, келнери или мајстори, но досега немало случај на познат играч кој решил да стане свештеник. Повеќе