таг: фејсбук сајт

Фејсбук страницата којашто секојдневно постира една иста работа
Концепт ми е, двор ми е

Од 21 август минатата година, некој со чудна смисла за хумор секој ден на Фејсбук пушта една иста слика од италијанскиот пејач Тото Кутуњо. И дури и да немал уметнички амбиции, неговиот проект станува концептуален, и корисен за оние кои ги проучуваат социјалните мрежи. Повеќе