таг: експозе

Премиерите кои се разбираат во сè

Знаете ли вие што се чери томато? - праша старо-новиот српски премиер во неговото фиделкастровско експозе кое го читаше скоро 6 часа. И потоа им објасни на пратениците. Не може попогрешно. Повеќе