таг: е- новине

Русите ги сакаат Бугарите

"Џабе см'кнавме гаќа заради православните браќа," разочарано резимираат e - новине по последното истражување на политичките симпатии на Русите во кои меѓу пријателите на Русија ги нема Србите; нас па ич. Повеќе

Огромните заработки на непрофитните во Србија

Европската комисија во Србија работи на начин на кој во Европа би се одело на робија, пишуваат "Е- новине" на вечно лутиот Петар Луковиќ кои анализираат како одредени поединци кои загубиле политички позиции сфатиле дека НВО секторот може да биде исклучително доходовен бизнис.   Повеќе