таг: ѕвездата е родена

Бредли Купер учел да зборува, пее и свири за „Ѕвездата е родена“

Купер од мал сакал да биде режисер. Иако испаднал успешен актер (Silver Linings Playbook, American Sniper) интересот за тоа да биде зад камерата не го напуштил. Неговото режисерско деби, римејк на „Ѕвездата е родена“, му е добар почеток. А музиката од филмот одлична! Повеќе