таг: џусеро

Крај за машината што цедеше сок од пакетчиња со сок
Расклопување на машината за сок од кеса од 400 долари
Соковникот од 400 долари што е поразен од гола рака

Вон сите очекувања, ама силно потпрен на ветувањето за здрав живот, минатата година еден од најдобро финансираните стартапи за апарати за домаќинство беше Џусеро инк. Производителот на соковник за свежо цедени сокови од кесичка. Повеќе