таг: џуџиња

Каде леташ младичу

Сте гледале ли фудбал со џуџиња? Ние не и затоа не ни знаевме дека и таму имало вакви понижувања. Повеќе

Бокс меѓу џуџиња на Филипини

Во земјата во која национален спорт број еден е боксот и чиј претставник е Мани Пакијао често на програмата има и борби меѓу џуџиња. Нивните дуели носат повеќе публика од обичните, монотони мечеви. Повеќе