таг: џез хендс

И аплаузот ќе го забранат?
Случајот „џез хендс“

Студентскиот сојуз на Универзитетот во Манчестер донесе одлука дека на настаните кои ги организира ракоплескањето ќе биде заменето со кревање раце во воздух, во корист на создавање „атмосфера на почит“ и поттикнување учество на лица со хендикеп. Повеќе